Laat tekst voor lezen door readspeaker

Werken bij gemeente Hoeksche Waard

Welkom in de Hoeksche Waard

Een vergezicht is altijd dichtbij: dat is onze kracht
Gemeente Hoeksche Waard biedt volop kansen aan enthousiaste en betrokken professionals.

Het gebied

Meer dan 90.000 inwoners
323,7 km2

De Hoeksche Waard is een unieke streek direct grenzend aan de Rotterdamse regio en de Drechtsteden. Omringd door het Haringvliet, het Hollands Diep, het Spui en de Oude Maas. Onze inwoners wonen hier in een gebied met kreken, polders, dijken, ruimte en karakteristieke dorpen.De Hoeksche Waard kenmerkt zich door ondernemerszin, duurzame en innovatieve landbouw en hechte en betrokken gemeenschappen. Groot en klein, je vindt het in de Hoeksche Waard. Een vergezicht is hier altijd dichtbij.

Dit zijn wij

Wij investeren nu én in de toekomst in het behouden en aantrekken van talentvolle collega’s. Want een gemeente volop in ontwikkeling, vraagt om mensen in beweging. Hoe het is om te werken bij de gemeente Hoeksche Waard? Deze werkgeversvideo vertelt je ons verhaal: het werk dat ertoe doet, wie we zijn en wie we nodig hebben, de mentaliteit én het belang van ontwikkeling.

Jezelf ontwikkelen en zelf ontwikkelen?

Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap persoonlijke impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Wij bieden volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Gemeente Hoeksche Waard. Jij maakt het echt.

Wat vinden wij belangrijk?

Bij gemeente Hoeksche Waard richten we ons op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om koers te geven aan ons handelen, gebruiken we hiervoor 3 kernwaarden: persoonlijk, vakmanschap en durf. Deze kernwaarden zeggen iets over het karakter en de ambities van gemeente Hoeksche Waard.


Persoonlijk

We zijn dichtbij, in verbinding met omgeving. Een partner in de samenleving, bereikbaar, benaderbaar en verknoopt in relevante netwerken. We gaan voor persoonlijke benadering: maatwerk, dichtbij de dorpen.


Vakmanschap

Degelijk vakmanschap staat centraal in de kwaliteit van dienstverlening aan inwoners, ondernemers en andere gebruikers. De basis van het vakmanschap begint bij onszelf en de gedrevenheid onszelf te ontwikkelen. Investeren in anderen, jezelf en de organisatie. Als specialist, maar ook met een brede organisatieblik en met oog voor wat buiten gebeurt.


Durf

Nieuwsgierig, creatief en het lef af en toe ook buiten lijntjes te kleuren. Niet alles dicht timmeren. Durf om te zijn wie je bent, het beste uit jezelf en de organisatie te halen, een stapje harder te lopen om dienstverlenend te zijn en anderen de ruimte te geven. Daar staan we voor.


Kom jij ons versterken?

Bekijk hieronder onze meest recente vacatures en solliciteer direct! Of klik op de knop om naar het vacatureoverzicht te gaan voor al onze vacatures.