Laat tekst voor lezen door readspeaker

Stages

Jezelf ontwikkelen en zelf ontwikkelen?

Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap persoonlijke impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Wij bieden volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Stageplaatsen

Wij bieden stageplaatsen aan in verschillende vakgebieden en voor verschillende opleidingsniveaus: 

  • Snuffelstage voor middelbare scholen
  • Mbo: van Boris tot en met niveau 4
  • Hbo: Associate degree, meewerken in je 2e of 3e jaar of afstuderen voor jouw bachelor
  • Wo: onderzoeksopdracht voor jouw master

Snuffelstage voor middelbare scholen

Zit jij op de middelbare school en zoek je een snuffelstage? Dan kunnen wij je een kijkje in onze keuken geven. 

Mbo

Onze beschikbare stageplaatsen voor mbo-opleidingen vind je op de website van Stagemarkt. Volg jij een opleiding waarvoor wij online geen leerplaats beschikbaar stellen? Neem contact met ons op om te kijken of er toch mogelijkheden zijn!

Hbo/wo

Volg jij een hbo- of wo-opleiding en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Neem dan contact met ons op. We hebben regelmatig stagiaires van de opleiding Veiligheidskunde, HRM, Bouwkunde en Rechten. Hieronder vind je de stageplaatsen die we op dit moment beschikbaar hebben:

Heb je vragen over stages?

Of wil je weten wat wij jou kunnen bieden? Bel dan met de Hoeksche Campus op 088- 6471868 of mail jouw vraag naar werken@gemeentehw.nl Vermeld daarbij jouw studie, jaar, periode en wat voor (soort) stage jij wilt lopen. Dan kijken wij wat we mogelijk kunnen maken.