Stages

Welkom in de Hoeksche Waard

Een vergezicht is altijd dichtbij: dat is onze kracht 
Gemeente Hoeksche Waard biedt volop kansen aan enthousiaste en betrokken professionals. Maar als jij nog bezig bent met je opleiding, zijn wij graag de plek waar je kunt kijken in de praktijk. Wij hebben voor vele opleidingen stageplaatsen beschikbaar.  

Jezelf ontwikkelen en zelf ontwikkelen?

Wij zijn een jonge organisatie waar nog lang niet alles vastligt. We hebben nog veel te ontwikkelen en kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken. Wij staan open voor nieuwe, creatieve ideeën en geloven in samenwerking. Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap persoonlijke impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Dat kan!  

Stageplaatsen

Wij bieden stageplaatsen aan in verschillende vakgebieden en voor verschillende opleidingsniveaus:  

  • Snuffelstage voor middelbare scholen 
  • Mbo: van Boris tot en met niveau 4 
  • Hbo: Associate degree, meewerken in je 2e of 3e jaar of afstuderen voor jouw bachelor 
  • Wo: onderzoeksopdracht voor jouw master 

Snuffelstage voor middelbare scholen

Zit jij op de middelbare school en zoek je een snuffelstage? Dan kunnen wij je een kijkje in onze keuken geven.  

Mbo

Onze beschikbare stageplaatsen voor mbo-opleidingen vind je op de website:

Stagemarkt.nl | Stage en leerbanen bij erkende leerbedrijven 

Volg jij een opleiding waarvoor wij online geen leerplaats beschikbaar stellen? Neem contact met ons op om te kijken of er toch mogelijkheden zijn!  

"Tijdens mijn leerzame stage bij gemeente Hoeksche Waard heb ik niet alleen ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied, maar heb ik ook stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling en ben ik verder gegroeid naar de professional die ik wil zijn."- Frank Janssens

Hbo/wo

Volg jij een hbo- of wo-opleiding en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Neem dan contact met ons op. We hebben regelmatig stagiaires van de opleiding Veiligheidskunde, HRM, Personeel & Arbeid en Rechten. Hieronder vind je de stageplaatsen die we op dit moment beschikbaar hebben:

Heb je vragen over stages?

Of wil je weten wat wij jou kunnen bieden? Bel dan met de Hoeksche Campus op 088- 6471868 of mail jouw vraag naar werken@gemeentehw.nl. Vermeld daarbij jouw studie, jaar, periode en wat voor (soort) stage jij wilt lopen. Dan kijken wij wat we mogelijk kunnen maken.